Ischgl paradisul skiorilor

Ischgl reprezinta destinatia ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna, o statiune moderna situata in Top 5 din Austria, in Tirolla la granita cu Elvetia. Acest rai al sporturilor de iarna are o intindere mare atat in zona austriaca cat si in zona elvetiana, granita fiind undeva la mijlocul partiilor. Este cunoscuta, atat datorita zonei sale de schi Silvretta Arena, dar si datorita dupa-amiezelor sale de Après- Ski. Intre 1377 si 2872 metrii veti gasi partii cu diferite grade de dificultate. In total este vorba despre 238 km de partii, un Fun-Park cu o dimensiune impresionanta dar si numeroase cafenele, baruri , centre spa si cluburi. Un avantaj in Ischgl este ca nu exista trafic, datorita unui tunel care transporta turistii dintr-o parte a statiunii in alta.

Ischgl 1 Ischgl paradisul skiorilor

Domeniul Silvretta Arena cuprinde zona Ischgl (Austria) si Samnaum (Elvetia). Lungimea totala a partiilor este de 235 km din care:  38 km dificultate usoara, 132 dificultate medie, 45 km de dificultate ridicata si 20 km de ski route. Standardul partiilor este foarte ridicat iar instalatiile de transport sunt numeroase si modernizate: 2 telecabine, 3 gondole, 23 de telescaune si 12 ate. Pe partiile nordice sezonul incepe in noiembrie si se termina in mai.  Datorita conditiilor meteo favorabile cat si a altitudinii, Ischgl este un loc ideal pentru freeriders , zona varfului Idjoch dedicata incepatorilor cat si zona varfurilor Pardatschgrat si Palinkopf pentru cei experientati. Aici este situat unul din cele mai bine amenajate snowpark-uri din Europa.

Daca doriti relaxare dupa o zi petrecuta pe partie cu siguranta veti gasi modalitatea ideala alegand intre piscine, saune, solar si masaje.

Sunt cateva baruri ( Kuhstal, Ice&Fire, Trofana Alm, Elisabeth si Niki’s Stadl) care nu pot fi ratate de catre petrecareti, in care se organizeaza faimoasele evenimente apres-ski unde petrecerile se intind pana noaptea tarziu. In restaurantele din Ischgl puteti incerca bucataria austriaca, cele situate pe partie reprezentand locul perfect pentru pranz.  Ischgl intruchipeaza statiunea moderna, dedicata atat sporturilor de iarna, cat si petrecerilor apres-ski cu atmosfera incendiara.

share small Ischgl paradisul skiorilor